Membraan Filters Gas/Lucht

Naast verontreinigingen zoals stof, pollen, water of olie-aerosolen en koolwaterstof of andere dampen kan perslucht bacteriën bevatten met de potentie om uw product te bederven of anderszins schade te veroorzaken.

Sanitaire toepassingen in bijvoorbeeld de voedings-, dranken-, farmaceutische, biofarmaceutische en elektronische industrie vereisen steriele lucht die vrij is van alle bovengenoemde verontreinigingen. Onze producten en services helpen u dus bij het creëren van een steriel en veilig productieproces.

M-Filter levert en adviseert verschillende uitvoeringen steriele luchtfilters uitgevoerd met een PTFE membraan. Welk filter voor u het meest geschikt is hangt af van de desbetreffende applicatie en uw procescondities. M-filter heeft dus een zeer brede en gespecialiseerde range aan steriele luchtfilters geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Tank venting/beluchting
  • Fermentatie
  • Steriele perslucht
  • Aseptische verpakken
  • Carbon Dioxide (CO2 )/Nitrogen

Al onze producten zijn volledig gecertificeerd voor gebruik in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Ook zijn alle membraan filters op integriteit getest voordat deze aan u geleverd worden. Dit, door middel van een diffusional flow en aerosol challenge test methoden.

Product Informatie

Markten

Food en beverage
Industrial fermentation
Farmaceutisch