Koolstof Filters

M-Filter biedt koolstoffilterkaarsen ten behoeve van de adsorptie van chlorine/chloroform en negatief geladen colloïdale deeltjes. Een ongekend uitgebreid assortiment van koolstofkaarsen in diverse formaten (ook B-Blue) is beschikbaar om u de meest optimale oplossing aan te bieden. Granulaire koolstof filters, geïmpregneerde koolstof filterkaarsen en carbonblock filterkaarsen zijn direct leverbaar uit voorraad. Zo ook de superieure CARBOFLOW MX.

Carboflow MX kaarsen worden aangeboden in hoge efficiëntie en in algemene graad. De filters zijn geconstrueerd doormiddel van coëxtrusie uit koolstof en een FDA thermoplastisch bindmiddel om zo een extreem poreus, doch stugge structuur te produceren. Dit resulteert in een filter ongeëvenaard in adsorptiecapaciteit, tot wel 20 keer t.o.v. conventionele granulair koolstoffiltratie. De stugge structuur minimaliseert niet alleen de mogelijkheid op kanalisering, bypass of fluïdisatie, maar ook het loslaten van fijndeeltjes van koolstof zoals wel voorkomt bij traditionele koolstoffilters. De CARBOFLOW MX is beschikbaar in lengtes tot 40” met diverse kaarsaansluitingen om te gebruiken in de meest gangbare filterhuizen.

Ontdek de M-Filter koolstoffilters en voeg waarde toe aan uw proces. Maak uw selectie en ontvang een geheel vrijblijvende offerte met productblad. Of neem contact op met uw contactpersoon bij M-Filter om u verder te helpen.