Meltblowns

De diepte van een meltblown wordt gecreëerd door het blazen van gesmolten PP granulaat in combinatie met lucht op een cilindrische kern. Conventionele meltblowns worden allereerst geproduceerd met verschillende lagen van vezels met een allemaal dezelfde dikte. Bij geavanceerde meltblowns wordt daarnaast de gradiënt gecreëerd door de binnenste laag met een lagere luchtconcentratie te produceren t.o.v. de buitenste lagen.

M-Filter levert geavanceerde meltblowns die zijn geproduceerd met een gradiënt die gecreëerd is door vezels van variabele dikte. Zo zijn de vezels in de binnenste laag fijner dan de vezels in de buitenste laag. Het voordeel van de asymmetrische structuur is dat het filter een significant hogere vuilvangcapaciteit heeft en daarnaast hogere flow rates kan behandelen ten opzichte van bijvoorbeeld de conventionele meltblowns.

Maak uw selectie en ontvang een geheel vrijblijvende offerte met meltblown productblad of neem contact op met uw contactpersoon bij M-Filter om u verder te helpen.

Product Informatie