Proces Filters

De M-Filter Process divisie heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en leveren van een breed scala aan innovatieve procesfilters. Dit betreft een bijzonder breed en daarnaast diep assortiment waarbij de focus onder andere ligt op het bieden van hoogwaardige filtratie oplossingen voor de Food en Beverage markt, (Bio)farmaceutische markt en industriële markten. Ook bieden wij tal van services waarmee wij ons onderscheiden.

M-Filter is met haar fabrikanten en partners continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van haar bestaande producten met uiteindelijk als doel: Het reduceren van de proceskosten van de gebruiker. M-Filter heeft naast standaard filters voor vloeistof-, lucht- en gas toepassingen, ook de mogelijkheid om custom-made producten te ontwikkelen voor OEM’s.

Filterhuizen en filterkaarsen

Ons assortiment bevat vele filterhuizen in sanitaire, industriële en kunststof uitvoeringen. De vervangingselementen, anders gezegd de filterkaarsen, zijn te verdelen in drie hoofdcategorieën, namelijk dieptefilters(depth filters), geplooide filters(pleated filters) en membraan filters(membrane filters). Deze filters zijn verkrijgbaar in tal van materialen, lengtes en ook aansluitingen. Informeer naar de mogelijkheden en laat u daarnaast adviseren wat de juiste filterkaarsen voor uw applicatie zijn.

Filterzakhuizen en filterzakken

Naast het bovenstaande assortiment, verkopen wij ook filterzakhuizen. De filterzakhuizen zijn in 4 lengtes verkrijgbaar, namelijk Lengte 1, Lengte 2, Lengte 3 en Lengte 4. De lengtes zijn dus gekoppeld aan onze filterzakken die exact dezelfde maatvoering hebben. Uiteraard zijn ook deze filterzakken in verschillende materialen verkrijgbaar. De meest gangbare materialen zijn: Polyester, Polypropylene, Nylon en PTFE. Ook ‘Extended life’ filterzakken bieden wij aan. Kortom, bekijk onze pagina filterzakken voor het volledige aanbod.

Capsule filters en inline filters

Ons aanbod capsule filters en inline filters is zeer breed en heeft als voornaamste voordeel dat het gemakkelijk te gebruiken is. Het zijn als het ware complete filters, inclusief behuizing. Ook wel self-sustaining filters genoemd. Capsule filters gaan tot een lengte van 30 inch en hebben daarom een grote capaciteit. Voor kleinere toepassingen is namelijk een inline filter meer geschikt. De capsule filters en inline filters zijn daarnaast beschikbaar in diverse maten, micronages en aansluitingen.

Ook in ons uitgebreide assortiment: verschillende typen stoomfilters, steriele lucht filters en lenticular filters.

Maak hieronder uw keuze: