Over M-Filter

De M-Filter Process divisie heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en leveren van een breed scala aan innovatieve procesfilters. Dit betreft een bijzonder breed en diep assortiment waarbij de focus met name ligt op het bieden van hoogwaardige filtratie oplossingen voor de Food en Beverage markt, (Bio)farmaceutische markt en ook de industriële markten.

M-Filter is met haar fabrikanten en partners continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van haar bestaande oplossingen met uiteindelijk als doel: Het reduceren van de proceskosten van de gebruiker. M-Filter heeft naast standaard filters voor vloeistof-, lucht- en gas toepassingen, ook de mogelijkheid om samen met onze leveranciers custom-made producten te ontwikkelen voor OEM’s.

Naast ons sterke assortiment staan ook service en kennis hoog in het vaandel bij M-Filter. M-Filter is volledig voorraadhoudend om de continuïteit in uw proces te waarborgen. Ook word het sales team van M-Filter zeer frequent bijgeschoold waardoor er veel kennis in huis is op het gebied van (Bio)farmaceutische processen evenals productieprocessen binnen de voedsel en dranken markten en industriële markten. M-Filter is namelijk van mening dat specifieke proceskennis in combinatie met de juiste productkeuze uiteindelijk zal leiden tot een gezonde relatie en een optimaal productieproces.

Kwaliteit
Kwalitatief hoogwaardige filters tegen een scherpe prijs aanbieden is iets waar wij dagelijks naar streven.

Flexibiliteit
Wij streven naar een gezonde relatie met afnemer en leverancier. Hierbij hoort ook het aanpassen naar veranderende situaties als deze zich voordoen. M-Filter is zeer zeker geen logge organisatie en zal direct actie ondernemen bij aanvragen, troubleshooting en andere bedrijf gerelateerde zaken.

Snelle levering
Een zeer groot aantal artikelen hebben wij ruim op voorraad liggen, waardoor wij in de meeste gevallen binnen één tot enkele dagen kunnen leveren.

Deskundigheid
Door onze jarenlange ervaring in de filtratie is er een enorme kennis opgebouwd. Tot op de dag van vandaag worden onze medewerkers continu bijgeschoold om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. Dit team van experts denkt graag met u mee en adviseert wat voor u de beste oplossing is.

Persoonlijk
Persoonlijk contact in de vorm van telefonisch contact, per e-mail of een bezoek op locatie. Wij nemen graag de tijd om u te woord te staan en u te adviseren.