Over M-Filter

De M-Filter Process divisie heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en leveren van een breed scala aan innovatieve procesfilters. Dit betreft een bijzonder breed en diep assortiment waarbij de focus met name ligt op het bieden van hoogwaardige filtratie oplossingen voor de Food en Beverage markt, (Bio)farmaceutische markt en ook de industriële markten.

M-Filter is met haar fabrikanten en partners continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van haar bestaande oplossingen met uiteindelijk als doel: Het reduceren van de proceskosten van de gebruiker. M-Filter heeft naast standaard filters voor vloeistof-, lucht- en gas toepassingen, ook de mogelijkheid om samen met onze leveranciers custom-made producten te ontwikkelen voor OEM’s.

Over ons helpdesk
Kwalteit Check

Kwaliteit

Flexibiliteit check

Flexibiliteit

Snelle levering check

Snelle levering

deskundigheid check

Deskundigheid

Persoonlijk check

Persoonlijk

Naast ons sterke assortiment staan bijvoorbeeld ook service en kennis hoog in het vaandel bij M-Filter. M-Filter is daarnaast volledig voorraadhoudend om de continuïteit in uw proces te waarborgen. Ook word het sales team van M-Filter zeer frequent bijgeschoold waardoor er veel kennis in huis is op het gebied van (Bio)farmaceutische processen evenals productieprocessen binnen de voedsel en dranken markten en industriële markten. M-Filter is namelijk van mening dat specifieke proceskennis in combinatie met de juiste productkeuze uiteindelijk zal leiden tot een gezonde relatie en een optimaal productieproces.