Olie en Gas

Olie en Gas. Ruwe olie verwerken in een raffinaderij. Het constant doorgaande verwerkingsproces van duizenden vatten ruwe olie per dag vereist een goede filtratie. Deze filtratie moet namelijk onder zeer zware omstandigheden betrouwbaar zijn. M-Filter biedt u de juiste filtratieoplossingen om de kosten voor de productie van ruwe olie te reduceren. Daarnaast zijn de oplossingen die M-Filter biedt betrouwbaar voor op de lange termijn. M-Filter werkt samen met de grootste leveranciers van de wereld en samen met onze experts komen zij tot de beste filtratieoplossingen voor uw ruwe olie.

M-Filter maakt gebruik van twee interessante processen om de ruwe olie te filteren. De eerste methode zal allereerst het gif en andere bijtende stoffen, voornamelijk hydrogene sulfide(H2S) en carbon dioxide (CO2), uit de oliestroming doen verwijderen. De andere methode verwijdert daarnaast het water om corrosie en bevriezing van de procesuitrusting te voorkomen.

Deze filtratiemethodes worden voornamelijk gebruikt bij een slipstroming en daarnaast zijn beide filtratieoplossingen de meeste efficiënte manieren om de processen wat betreft ruwe olie zo goed en goedkoop mogelijk te laten filteren.

Gerelateerde Producten

Olie en Gas
GSF Olie en Gas