Industrieel

De variëteit van producten waarin M-Filter producten verstrekt op de industriële markt is erg groot. Dit kan gaan van filters voor de inkt- en verfmarkt tot filters voor de chemische markt voor bijvoorbeeld olie, gas en water. Binnen deze markten zijn er veel verschillende soorten filtertoepassingen waarin M-Filter proceskosten reducerende oplossingen verstrekt. Cartridge-filters, filterzakken en ook filterhuizen zijn hier enkele voorbeelden van.

In de inkt-, verf-, en coatingindustrie is filtratie erg belangrijk bij het verwijderen van allereerst korrels, maar ook agglomeraten en andere verontreinigingen. Ook is filtratie erg belangrijk om de juiste eigenschappen te realiseren voor het eindproduct. Onze producten dragen hieraan bij zonder invloed te hebben op adhesie, kleur en dispersie.

De chemische industrie maakt gebruik van processen, reacties en raffinage om een grote hoeveelheid aan vaste, vloeibare en daarnaast gasvormige stoffen te produceren. Veel van deze stoffen zijn halffabrikaten die nodig zijn voor een bijdrage in de landbouw, rubber, plastic, textiel, petroleum en ook de papier industrie. Om de lange levensduur van apparaten in deze productie te waarborgen zijn de juiste filters noodzakelijk.

Product Informatie

Industrieel

Applicaties

Industrieel

Chemisch

Vind het juiste filtratie product & oplossing voor uw industrieel chemisch proces en bescherm uw bedrijfsmiddelen tegen dure shutdowns.

Industrieel

Pulp en papier

Pulp- en papierfabrieken consumeren grote hoeveelheden filter cartridges. M-Filter is in staat specifieke producten te leveren voor de volgende toepassingen binnen deze markt