Bierfiltratie

M-Filter biedt in combinatie met haar partners voortdurend belangrijke proces voordelen voor brouwers over de hele wereld. Dit door het combineren van specialistische kennis van het brouwproces met een zeer uitgebreid assortiment bierfilters. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het perfecte bier wordt geproduceerd en gedronken. Ons assortiment bierfilters bevat onder andere gevalideerde gistfilters, trapfilters, bacteriefilters en uiteraard filters voor water en steriele lucht.

De productie van bier is een eeuwenoude kunst welke is beoefend en aangepast over de jaren en zodoende is er hedendaags een enorme variëteit aan bieren beschikbaar voor consumptie. Ondanks alle verschillende soorten, kent de productie van alle biersoorten overeenkomstige kritische productiestappen die noodzakelijk zijn om het perfecte bier te brouwen. Normale flow filtratie technieken, worden in toenemende mate geïmplementeerd door meester-brouwers van zowel grootschalige als microbrouwerijen door het gehele proces heen.

Een groot deel van de filtratie die wordt uitgevoerd in brouwerijen is gericht op het verwijderen van bacteriën en microben voordat het bottelen begint. Ook wordt er gefiltreerd om DE op te vangen die los komt van de filters sheets, om de lucht in reservoirs schoon te houden, het reinigingswater te zuiveren dat gebruikt wordt om de flessen te reinigen en voor membraanbescherming. M-filter biedt een grote variëteit aan in producten die aan alle voorwaarden van een brouwerij voldoen zoals in het bijzonder

Kenmerken bierfiltratie

  • Verwijderen van deeltjes uit binnenkomende waterstromingen
  • Verminderen van gist uit binnenkomende waterstromingen
  • Ophelderen van DE uit filter sheets
  • Het voorkomen dat micro-organismen de opslagtanks binnendringen
  • Verwijderen van deeltjes en microben uit spoelwater uit een fles
  • Microbiële stabilisatie voor het bottelproces
  • Deïonisatie van binnenkomende waterstromingen

Bezoek nu onze Brewstore voor de beste filterelementen voor het filtreren van uw bier.

Product Informatie

Bierfiltratie