Harvester Funnel

De Harvester Funnel van leverancier MDI is een innovatie op het gebied van celoogsten. Het maakt allereerst het zeer tijdrovende centrifugeren van celoogsten overbodig door binnen enkele minuten tot een liter zoogdiercelcultuuroogsten op te helderen.

Harvester Funnels zijn eenvoudig in gebruik met behulp van een vacuümfiltratie-apparaat. Het filter is gemaakt van een meer-laags filtermedia met steeds fijnere diepte. Het speciale ontwerp biedt een hoge laadcapaciteit voor hele cellen en een hoge retentie-efficiëntie voor celfragmenten, organellen, colloïden en lipiden om zodoende effectieve bescherming te bieden aan stroomafwaartse filters van 0,2 µm. 

Belangrijk om te weten: gebruik de oogsttrechter in eerste instantie bij een laag vacuüm van <50 mmHg om het opschuimen tot een minimum te beperken en verhoog geleidelijk naar behoefte.

De Harvester Funnel is verkrijgbaar in een niet-steriele uitvoering en een gamma steriele uitvoering. Daarnaast is de fles verkrijgbaar in een 500ml uitvoering en een 1L uitvoering.

Harvester Mini

Harvester Mini Funnel is allereerst een uniek vacuüm filtratieapparaat dat directe opheldering van tot 50 ml zoogdierceloogsten of microbiële lysaten mogelijk maakt, wat tijdrovende centrifugatie-stappen overbodig maakt.

Het speciale ontwerp met groot filteroppervlak in combinatie met handige vacuümfiltratie is daarnaast ideaal voor meervoudige bemonstering van bioreactoren / fermentoren op labschaal in biofarmaceutische R&D, om het celkweek / fermentatieproces te bewaken.

  • 50 ml zoogdierceloogst verduidelijking van 10-15 miljoen cellen / ml
  • Verduidelijking van microbiële lysaten tot 50 ml

Voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Meerlaags, steeds fijnere filtermedia voor:
  • Hoge laadcapaciteit voor cellen
  • Hoge retentie-efficiëntie voor celfragmenten, organellen, colloïden en lipiden
  • Groot filteroppervlak voor snellere filtratie
  • Minimale verliezen met lage hold-volumes

Product Informatie