Lab Filters

De M-Filter Lab divisie heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en leveren van een breed scala aan innovatieve lab filters. Dit betreft een zeer breed en diep assortiment voor tal van toepassingen in onder andere de farmaceutische- en biofarmaceutische industrie.

Toepassingen zijn bijvoorbeeld:

  • Life-science onderzoek voor purificatie en separatie toepassingen; Sterilisatie van biologische vloeistoffen, cultuur media, serum oplossingen, groei bepalingen, zoals hormonen en antibiotica. Zuivering van plasmide-DNA, genomisch DNA, RNA uit verschillende monsters zoals bloed, weefsel, ontlasting, bacteriën en planten. Overdracht en analyse van eiwitten en nucleïnezuren.
  • Analytische monstervoorbereiding; Monstervoorbereiding en mobiele fase filtratie zijn eenvoudige, economische methoden die dienen om de levensduur van verbruiksartikelen/ HPLC onderdelen uit te breiden, systeem slijtage te verminderen en tevens de integriteit van het HPLC-systeem te vergroten. Dit voorkomt allereerst hoge kosten en daarnaast downtime in verband met langdurig onderhoud, reparatie en vervangingskosten. M-Filter biedt een zeer breed scala van hoge kwaliteit, gecertificeerde micro filters voor de monstervoorbereiding en mobiele fase filtratie.
  • Water microbiologie
  • Steriliteitstesten

Naast bovenstaande toepassingen zijn er uiteraard nog tal van andere toepassingen waar onze (micro) filters ook voor ingezet kunnen worden. Onderstaand een overzicht van onze range lab filters.

Maak hieronder uw keuze: