Integriteitstest steriele lucht- en gasfilters

Als enige leverancier van filters in de Benelux testen wij ook steriele lucht- en gasfilters op integriteit. Dit doen wij zowel op locatie(in-situ), als op onze facility. De Valairdata lll is het instrument waarmee dit gerealiseerd wordt en hiermee maken wij voor onze klanten de cirkel rond. Niet alleen kunnen klanten filters bij ons bestellen, maar we testen achteraf, of zelfs tijdens het proces, dus ook de steriele lucht- en gasfilters op integriteit. Klanten ervaren deze toegevoegde waarde als iets unieks. Het identificeren, beheersen en controleren van het proces op basis van HACCP is nu dus bij één totaalleverancier te realiseren.

M-Filter staat vooral bekend om het leveren van filters, adviezen uitbrengen en samen met de klant kosten reducerende oplossingen vinden. Echter is dit niet het enige wat wij dagelijks doen. Als enige leverancier van filters in de Benelux testen wij ook steriele gasfilters op integriteit. Dit doen wij zowel op locatie(in-situ), als op onze facility. De Valairdata lll is het instrument waarmee dit gerealiseerd wordt en hiermee maken wij voor onze klanten de cirkel rond. Niet alleen kunnen klanten filters bij ons bestellen, maar we testen achteraf, of zelfs tijdens het proces, dus ook de filters op integriteit. Klanten ervaren deze toegevoegde waarde als iets unieks. Het identificeren, beheersen en controleren van het proces op basis van HACCP is nu dus bij één totaalleverancier te realiseren.

Ook filters, geleverd door andere leveranciers/fabrikanten, testen wij op integriteit. U hoeft dus niet persé filters bij ons af te nemen om gebruik te maken van onze service. Wij helpen u graag verder!

Product informatie

integriteit steriele lucht- en gasfilters